Comunicate de presa

Andrei Gerea, Președinte al filialei ALDE Constanta si Presedinte al Consiliului de Coordonare București: „Gogoașa politică a lui Daniel Constantin își îngroașă rândurile cu tot felul de nulități. Azi, cazul Damian Florea”

By 4 iulie 2017 No Comments

E lucru mare să demisionezi dintr-o organizație politică în momentul în care ești propus spre excludere. Aceasta e cea mai mare și mai glorioasă realizare pe care deputatul Damian Florea o va avea vreodată în cariera sa politică. Deputatul Florea a reușit performanța ca, fiind parlamentar de București, să nu audă cineva de el. Și-a construit cariera politică, dacă se poate numi așa ceva statul cu mâna întinsă, pe baza milogelii și oportunismului politic. În momentul în care s-a creat ALDE, Damian Florea și-a adus o „contribuție” majoră, de câteva mii de euro, prin datoriile neplătite de peste un an de zile pe care le avea la sediul din Sectorul 6 și pe care ALDE a trebuit să i le achite.

Pentru ALDE București, dar și pentru bucureșteni, Damian Florea nu reprezintă nimic, nu au auzit de el nici măcar cei din Sectorul 6. În afară de trei membri loiali, acest politician cu apetențe de deputat nu are nici un fel de suport. Dacă e să ne luăm de cele spuse într-un recent interviu acordat presei argeșene, până și Daniel Constantin îl consideră pe Damian Florea o nulitate.

Asemenea protectorului și binefăcătorului său, Daniel Constantin, deputatul Florea este ahtiat doar după funcții. După alegerea ca parlamentar, Florea s-a așezat comod în fotoliul de deputat și a început să fie goarna principală a lui Daniel Constantin.

Nimic, din punct de vedere politic, nu îl recomandă pe Damian Florea. A devenit parlamentar de București datorită imaginii foarte bune a președintelui ALDE Călin Popecu-Tăriceanu. Damian Florea a știut doar să îndeplinească ordine, fără a ajuta cu ceva cetățenii. Acesta este doar unul dintre parlamentarii „valoroși” și „competenți” pe care „manelistul politic” Daniel Constantin i-a impus cu orice preț și pe care se bazează în noua lui construcție politică.

 

Deputat Andrei Gerea,

președinte interimar ALDE București