Comunicate de presa

Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian: Dreptatea lipsită de morală se transformă în cea mai monstruoasă nedreptate

„Există, neîndoielnic, o morală a celor nedreptățiți. Istoria ne oferă numeroase exemple de jertfe care au sfidat, cu demnitate, asupririle de orice fel și și-au asumat martiriul în numele celor nedreptățiți. Există, în același timp și chiar mai presus, o morală a celor care trebuie să facă dreptate. Altminteri, dreptatea lipsită de morală se transformă în cea mai monstruoasă nedreptate.
Am ascultat (auto)înregistrarea unei conversații dintre două doamne din conducerea Departamentului Național Anticorupție. Mă căznesc să găsesc etalonul de moralitate care se degajă din acea conversație și nu reușesc. Poate mă ajută cei care, în timpul protestelor înțesate de lozinci elogioase la adresa DNA, și-au făcut din această instituție un stindard al asanării morale a societății românești”, a scris purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian pe pagina personală de Facebook.